Wine nuts – magkeverék érlelt, testes vörösborokhoz 120g
Piskor Fanni szőlész-borász mérnök, okleveles nemzetközi borszakértő segítségével 6 különböző ízkombinációt állítottak össze.
A natúr pekándió, a pörkölt törökmogyoró és a blansírozott mandula keveréke, valamint a kókusz összehangolódik a bor hordóból származó hasonló aromáival, miközben a mixben a meggy, cseresznye, málna és eper gyümölcsök testes vörösborokhoz hasonlóan "halkabb" hangjai adják a dallamot. A műalkotás selymes textúrájú, csábító étcsokoládéval koronázódik meg, amelyet drazsé formájában rejtettünk a dobozba.
Összetevők: blans mandula, törökmogyoró, pekándió, aszalt meggy, aszalt cseresznye, étcsokoládés málna drazsé (étcsokoládé (91%) kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma; kakaó szárazanyag min. 54,5%, liofilizált málna 9%), étcsokoládés meggy drazsé eperporral (étcsokoládé 67%, aszalt meggy 33%, eperpor <1%), kókuszchips